19.10.2021 |
Territoris.cat

Premis als millors pessebres d’aquest Nadal a les Borges

Aquest diumenge l’Associació de Pessebristes de les Borges ha entregat els premis del 16è Concurs de Pessebres, a la Casa de la Cultura de la capital de les Garrigues.

PremisPessebres (26-01-2015)
PremisPessebres (26-01-2015)
Premis als millors pessebres d’aquest Nadal a les Borges

Aquest diumenge l’Associació de Pessebristes de les Borges ha entregat els premis del 16è Concurs de Pessebres, a la Casa de la Cultura de la capital de les Garrigues. En el transcurs del mateix es van entregar 28 guardons i obsequis a tots els participants, gràcies al patrocini de l’Ajuntament i la col·laboració dels comerços de les Borges. A més els més de 150 assistents van gaudir d’una interessant xerrada de l’escriptor Joan Bellmunt, sobre tradicions i costums populars, i el Grup Nissaga de les Borges va recitar el Poema de Nadal de Josep Ma de Sagarra.

Des de l’Associació de Pessebristes expliquen que aquest any han participat 28 pessebres al concurs, que han rebut el seu corresponent diploma acreditatiu i un obsequi, i s’han lliurat premis al millor pessebre de cada una de les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Infantil, Juvenil, Adult i Familiar, a més d’una desena de reconeixements a participacions fora de concurs. L’acte de lliurament ha comptat amb l’assistència, entre d’altres, de l’alcalde Enric Mir i els tinents alcalde Francesc Macià i Núria Palau. A més, en acabar el lliurament de premis s’han sortejat 25 regals cedits pels comerciants de la ciutat, i un aperitiu que ha servit de cloenda de l’acte.

Pere Giné, portaveu de l’Associació, ha manifestat la satisfacció de que tanta gent participi en una de les tradicions més estimades de les Borges, i ha volgut agrair la col·laboració inestimable del consistori i dels comerciants locals.

Premis als millors pessebres d’aquest Nadal a les Borges
comentaris