Presentació de la novel·la "El càtar de La Granadella", aquest diumenge al CCOC

El proper diumenge 26 d'abril, a les 13 hores, tindrà lloc al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya de la Granadella la presentació de la novel·la històrica "El càtar de La Granadella", editat per Voliana Edicions.

cartell_DEF
photo_camera Cartell de la presentació de la novel·la històrica "El càtar de La Granadella".

El proper diumenge 26 d'abril, a les 13 hores, tindrà lloc al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya de la Granadella (Plaça de la Independència, 1) la presentació de la novel·la històrica El càtar de La Granadella, editat per Voliana Edicions.

La presentació anirà a càrrec de Miquel Mª Gibert, professor i escriptor i del mateix autor, Esteve Canet i Muntadas, l'àvia del qual era de la vila.

La novel·la dóna a conèixer la figura històrica d'un dels darrers càtars, Raimond de Castelnou, que va morir a la Granadella el desembre de 1314. L'obra crea un imaginari que es mou entre les actuals Jerusalem, Barcelona i La Granadella amb la Catalunya de principis del segle XIV i tots els ressorts de poder que hi convivien.

L'originalitat consisteix en el fet que l'autor combina un passat llunyà amb un present incert, barrejant ambdós mons de manera que les preguntes del present puguin tenir les claus de les respostes en el passat.

comentaris