25.02.2020 |
Territoris.cat

Presenten les orquestres de la Festa Major de les Borges 2015

L’Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes, ha anunciat les orquestres que hi hauran per als balls de tarda i nit de la Festa Major 2015, que se celebrarà els propers 4, 5, 6, 7 i 8 de setembre.

Ball de Festa Major de les Borges Blanques 2014.
Ball de Festa Major de les Borges Blanques 2014.
Presenten les orquestres de la Festa Major de les Borges 2015

L’Ajuntament de les Borges Blanques, a través de la Comissió de Festes, ha anunciat les orquestres que hi hauran per als balls de tarda i nit de la Festa Major 2015, que se celebrarà els propers 4, 5, 6, 7 i 8 de setembre. A més, també ha comunicat una significativa rebaixa dels preus de compra de taules i llotges per a presenciar amb major comoditat aquestes actuacions.

Així, aquest any hi ha contractades per divendres, 4 de setembre, al ball de nit a la placeta del Terrall, l’orquestra Madison Group; per dissabte, 5 de setembre, al concert, ball de tarda i nit, l’orquestra Nova Blanes; per diumenge, 6 de setembre, al concert, ball de tarda i nit, l’orquestra Passarela; per dilluns, 7 de setembre, al concert, ball de tarda i nit, l’orquestra Montgrins, i com a novetat, aquest any, a continuació del ball de nit, continuarà la marxa amb el grup de versions la Cosa Nostra al mateix pavelló – envelat, amb les que es podrà gaudir de cançons dels Beatles, Queen, U2, Siniestro Total, entre d’altres. Finalment, per dimarts, 8 de setembre, al ball de tarda i nit, actuarà l’orquestra Nueva Etapa, i a continuació del ball de nit, hi haurà marxa amb les versions del mateix grup.
A més, la regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha anunciat que aquest any es poden adquirir per a tots els balls de la Festa Major, a excepció del teatre del divendres, taules per 75 euros i llotges per 50, a diferència dels 100 i els 75 euros que costaven respectivament l’any anterior. Segons ha indicat la regidora, aquest any hem volgut fer encara més populars els preus per obrir a més persones la possibilitat de gaudir millor dels concerts de festa major, els balls de tarda i els de nit.
La venda de taules i llotges, es durà a terme els dies 26 i 27 d’agost al mateix ajuntament. El sorteig és farà el 28 d’agost, a les 20 hores, i la recollida dels carnets definitius serà el 31 d’agost i 1 de setembre. El consistori ja havia anunciat fa unes setmanes que la nit del dissabte també hi actuaran els grups la Fuga, Oques Grasses i Tapeo Sound Sistem.
 

Comentarios