Presenten les orquestres de la Festa Major de les Borges 2015

L’Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes, ha anunciat les orquestres que hi hauran per als balls de tarda i nit de la Festa Major 2015, que se celebrarà els propers 4, 5, 6, 7 i 8 de setembre.

Ball de Festa Major de les Borges Blanques 2014
photo_camera Ball de Festa Major de les Borges Blanques 2014.

L’Ajuntament de les Borges Blanques, a través de la Comissió de Festes, ha anunciat les orquestres que hi hauran per als balls de tarda i nit de la Festa Major 2015, que se celebrarà els propers 4, 5, 6, 7 i 8 de setembre. A més, també ha comunicat una significativa rebaixa dels preus de compra de taules i llotges per a presenciar amb major comoditat aquestes actuacions.

Així, aquest any hi ha contractades per divendres, 4 de setembre, al ball de nit a la placeta del Terrall, l’orquestra Madison Group; per dissabte, 5 de setembre, al concert, ball de tarda i nit, l’orquestra Nova Blanes; per diumenge, 6 de setembre, al concert, ball de tarda i nit, l’orquestra Passarela; per dilluns, 7 de setembre, al concert, ball de tarda i nit, l’orquestra Montgrins, i com a novetat, aquest any, a continuació del ball de nit, continuarà la marxa amb el grup de versions la Cosa Nostra al mateix pavelló – envelat, amb les que es podrà gaudir de cançons dels Beatles, Queen, U2, Siniestro Total, entre d’altres. Finalment, per dimarts, 8 de setembre, al ball de tarda i nit, actuarà l’orquestra Nueva Etapa, i a continuació del ball de nit, hi haurà marxa amb les versions del mateix grup.
A més, la regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha anunciat que aquest any es poden adquirir per a tots els balls de la Festa Major, a excepció del teatre del divendres, taules per 75 euros i llotges per 50, a diferència dels 100 i els 75 euros que costaven respectivament l’any anterior. Segons ha indicat la regidora, aquest any hem volgut fer encara més populars els preus per obrir a més persones la possibilitat de gaudir millor dels concerts de festa major, els balls de tarda i els de nit.
La venda de taules i llotges, es durà a terme els dies 26 i 27 d’agost al mateix ajuntament. El sorteig és farà el 28 d’agost, a les 20 hores, i la recollida dels carnets definitius serà el 31 d’agost i 1 de setembre. El consistori ja havia anunciat fa unes setmanes que la nit del dissabte també hi actuaran els grups la Fuga, Oques Grasses i Tapeo Sound Sistem.
 

comentaris