El president comarcal Juli Muro abandona Unió Democràtica de Catalunya

L’actual president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro Manso, ha cursat fa una setmana la sol·licitud de baixa de militància del seu partit, Unió Democràtica de Catalunya (UDC), al Comitè Executiu Intercomarcal de les Terres de Lleida.

Juli Muro, a la presentació de la 52a Fira de l'Oli i les Garrigues a Barcelona, d'aquest dissabte.
photo_camera Juli Muro, a la presentació de la 52a Fira de l'Oli i les Garrigues a Barcelona, d'aquest dissabte.

L’actual president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro Manso, ha cursat aquests dies la sol·licitud de baixa de militància del seu partit, Unió Democràtica de Catalunya (UDC), al Comitè Executiu Intercomarcal de les Terres de Lleida. Els motius que haurien motivat la marxa de Muro són principalment per discrepàncies polítiques amb UDC amb el tema del procés sobiranista i per no sentir ateses les reiterades peticions de recolzament al territori, per part de la direcció nacional.

Juli Muro feia 24 anys que pertanyia a la formació demòcrata-cristiana, i també és alcalde de Puiggròs des de l’any 2003, president d’UDC a les Garrigues, membre del Comitè Executiu Intercomarcal, Secretari de Política Municipal a les Terres de Lleida i Conseller Nacional del partit.

La baixa s’hauria de fer efectiva en la propera reunió de l’executiva intercomarcal lleidatana i l’actual president de la comarca també ha anunciat que no es tornarà a presentar a l’alcaldia de Puiggròs, pel que tampoc repetirà de president del Consell Comarcal. Muro, que ja havia presidit el mandat dels anys 2003 a 2007, ha manifestat que la seva marxa és a títol individual, i encara no he decidit què faré políticament a partir d’ara.

Comentaris