Prevenció cardiovascular a les Borges per recolzar la Marató de TV3

El CAP de les Borges Blanques, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat aquest matí una taula informativa davant del Centre Cívic, per conscienciar la població sobre les patologies del cor i la necessària prevenció cardiovascular, en suport a la Marató de TV3 d’aquest any.

Prevenció cardiovascular (02-12-2014)
photo_camera Professionals sanitaris fent un control de tensió arterial al Centre Cívic de les Borges.

El CAP de les Borges Blanques, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat aquest matí una taula informativa davant del Centre Cívic, per conscienciar la població sobre les patologies del cor i la necessària prevenció cardiovascular, en suport a la Marató de TV3 d’aquest any. Un col·lectiu de professionals mèdics del CAP, integrat per 5 infermeres, 3 doctores residents, 2 estudiants d’infermeria i un administratiu han pres la tensió arterial a tothom que ha volgut col·laborar amb un donatiu voluntari a la bústia pro Marató que hi havia instal·lada, aprofitant el mercat setmanal a les Borges.

D’aquesta manera els responsables del CAP han volgut apropar la Salut al carrer, dins del Programa Salut Comunitària, que complementa als de Salut Assistencial i Domiciliària que duen a terme a la capital de les Garrigues. L’objectiu d’avui ha estat atansar els professionals sanitaris a la gent, especialment als que habitualment no van al CAP, per explicar-los la importància de tenir cura de la seva Salut i, coincidint amb l’edició de la Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor, han explicat que la hipertensió arterial és un dels 5 factors de més risc de patir una patologia cardiovascular.

La regidora de Benestar i Salut, Pili Chimenos, ha manifestat la seva satisfacció per poder col·laborar amb aproximar a la gent els professionals sanitaris que es dediquen a ajudar als altres, a més de contribuir a conscienciar la població amb la necessitat de cuidar la seva Salut.

comentaris