El primer concert del Garriguitar esdevé una experiència única de cultura i patrimoni garriguenc

Izan Rubio va deleitar al públic assistent en un concert de guitarra amb maridatge artístic amb vins Saó, del Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles.

En un marc paisatgístic plenament garriguenc, el dissabte 4 de juliol, la finca del Celler Mas Blanch i Jové, va acollir el concert del guitarrista Izan Rubio en la III Edició del Garriguitar Festival.

Izan Rubio "la guitarra que s'explica i s'expressa", és un jove músic guitarrista, que va començar ben aviat la seva carrera professional, i que ha anat aprofundint en aquesta disciplina, de la mà d'un elenc de prestigiosos professors, recollint nombrosos premis i reconeixements en concurs i certàmens.

Va començar els seus estudis amb Miguel Ángel Sanz i més tard va continuar amb Jordi Codina (disciple del prestigiós guitarrista Graciano Tarragó, integrant del conegut "Cuarteto Tarragó). L'any 2012 es va graduar amb Laura Young (Canadà) a l'Escola Superior de Música de Catalunya, on poc després va cursar el màster d'Estudis Avançats en interpretació amb Zoran Dukic (Croacia).

Comentaris