Prop de 350 persones gaudeixen d'una nit de jazz als Vilars d'Arbeca

Un tast de vins i formatges i l'actuació de La locomotora negra, els reclams d'enguany

II Tast de jazz als Vilars d'Arbeca
photo_camera La formació La locomotora negra és una de les més antigues en el món del jazz a Catalunya.

La fortalesa ibèrica dels Vilars d'Arbeca va acollir dissabte a la nit la segona edició del TastJazz, una iniciativa organitzada per l’Associació Amics de Vilars amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Arbeca, que va aplegar gairebé 350 persones. Totes elles van poder gaudir d'un tast gastronòmic amb els vins del celler Vinys els Vilars d'Arbeca i l'Olivera de Vallbona de les Monges i els formatges ecològics Bio de Bellpuig. Seguidament va tenir lloc el concert de jazz amb l'històrica formació La locomotora negra, una actuació que va posar punt i final a una nit memorable en el marc incomparable dels Vilars.

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament d'aquesta segona edició del TastJazz, "una proposta que combina cultura, gastronomia i diversió en un entorn històric inigualable com és els Vilars", ha explicat Xevi Rodon. De fet, les xifres d'assistència demostren que l'encert d'aquesta aposta per la qualitat, "ja que hem passat de 180 assistents a 350, gairebé el doble". Per aquest motiu l'organització vol continuar en la mateixa línia i estudiar la possibilitat de contractar un grup de jazz nordamericà per la tercera edició del certamen, que tindrà lloc l'any que ve.

D'altra banda Amics de vilars ja treballa en l'organització d'una nova edició de la Nit de foc, que tindrà lloc el proper 2 d'agost i que inclourà contacontes pels més petits i un animat piromusical.

 

 

Comentaris