19.01.2022 |
Territoris.cat

Puiggròs obre les festes majors d'estiu a la comarca

Una llonganissada popular tancarà els actes aquesta nit

Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs
Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs
Puiggròs obre les festes majors d'estiu a la comarca

Amb les festes majors de maig ja gairebé oblidades, els garriguencs ja frisen per arribar a l'agost, el mes per excel·lència de la gresca al carrer. Per aquest motiu, molts dels municipis de la comarca ultimen detalls i acaben d'enllestir programes de les seves festes majors, que tindran lloc majoritàriament durant la segona quinzena d'agost i els primers dies de setembre. No obstant, els qui vulguin avançar-se a la festa poden arribar-se encara avui fins a Puiggròs, on aquesta nit finalitzaran els quatre dies de Festa Major amb una actuació d'escala en hi-fi i una llonganissada popular.

Al llarg d'aquest cap de setmana, el municipi ha organitzat actes tant diversos com els àpats de germanor, les actuacions musicals i un espectacle d'animació infantil, entre d'altres. A més, també va tenir lloc el pregó de festes, enguany dut a terme per Jordi Curcó, director de Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Lleida.

Puiggròs passarà ara el testimoni a l'Albi, que aquest dissabte encetarà la Festa Major d'Agost. Un altre municipi que s'hi sumarà és la Pobla de Cérvoles, que celebrarà la Festa Major del 9 al 12 d'agost. Properament la festa arribarà a Arbeca, l'Albagés, l'Espluga Calba, el Soleràs, la Floresta, Tarrés, Fulleda, Juneda, El Vilosell i Vinaixa . Finalment al setembre serà el torn de les Borges Blanques, Bovera, Castelldans, la Granadella, Juncosa, Els Omellons,

Puiggròs obre les festes majors d'estiu a la comarca
comentaris