Puiggròs obre les festes majors d'estiu a la comarca

Una llonganissada popular tancarà els actes aquesta nit

Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs
photo_camera Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs

Amb les festes majors de maig ja gairebé oblidades, els garriguencs ja frisen per arribar a l'agost, el mes per excel·lència de la gresca al carrer. Per aquest motiu, molts dels municipis de la comarca ultimen detalls i acaben d'enllestir programes de les seves festes majors, que tindran lloc majoritàriament durant la segona quinzena d'agost i els primers dies de setembre. No obstant, els qui vulguin avançar-se a la festa poden arribar-se encara avui fins a Puiggròs, on aquesta nit finalitzaran els quatre dies de Festa Major amb una actuació d'escala en hi-fi i una llonganissada popular.

Al llarg d'aquest cap de setmana, el municipi ha organitzat actes tant diversos com els àpats de germanor, les actuacions musicals i un espectacle d'animació infantil, entre d'altres. A més, també va tenir lloc el pregó de festes, enguany dut a terme per Jordi Curcó, director de Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Lleida.

Puiggròs passarà ara el testimoni a l'Albi, que aquest dissabte encetarà la Festa Major d'Agost. Un altre municipi que s'hi sumarà és la Pobla de Cérvoles, que celebrarà la Festa Major del 9 al 12 d'agost. Properament la festa arribarà a Arbeca, l'Albagés, l'Espluga Calba, el Soleràs, la Floresta, Tarrés, Fulleda, Juneda, El Vilosell i Vinaixa . Finalment al setembre serà el torn de les Borges Blanques, Bovera, Castelldans, la Granadella, Juncosa, Els Omellons,

Comentaris