Una quarantena d'actuacions de control i seguiment de la Salut Pública el 2015 a les Borges

Els controls de clor i qualitat de les aigües de la xarxa pública, el risc en els locals públics i dels productes alimentaris en restauració i comerços, entre les més destacades

Visita a la finalització dels treballs d'arranjament del dipòsit d'aigua potable de les Borges interiro
photo_camera Visita a la finalització dels treballs d'arranjament del dipòsit d'aigua potable de les Borges

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha informat aquest dimecres que durant l’any 2015 s’han dut a terme 38 actuacions de control i seguiment de la Salut Pública a la capital de les Garrigues.

Aquestes activitats han quedat recollides a la memòria de l’any passat de la Comissió de Seguiment del conveni de col·laboració per a la prestació de serveis subscrit entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament garriguenc.

La regidora Ester Vallés, satisfeta perquè cap actuació ha derivat en expedient ni incidència remarcable

Entre les actuacions més destacades que s’han dut a terme hi ha els controls de clor i de la qualitat de les aigües de la xarxa pública i els locals de concurrència pública; la gestió del risc per a la salut en els establiments públics i indrets habitats, que entre altres inclou la supervisió de les inspeccions sanitàries a les piscines municipals i els controls de plagues en centres educatius; i la del risc dels productes alimentaris en establiments de restauració i en comerços.

Així, segons ha informat la regidora borgenca de Salut, Ester Vallés, ambdues parts han avaluat favorablement la consecució dels pactes establerts i han proposat l’actualització de l’annex del conveni de col·laboració vigent.

Vallés s’ha mostrat molt satisfeta pel fet que “d’aquestes actuacions no s’hagi derivat cap expedient ni incidència remarcable per a la salut dels borgencs i les borgenques”.

Comentaris