Quatre dècades innovant en el sector del mobiliari i l'interiorisme

Es podria dir que des d'ARDITELL s'ofereixen projectes de claus en mà, per tal que el client tingui un sol interlocutor en la seva proposta de reforma o de nou habitatge.

IMG_4187
photo_camera IMG_4187

Publireportatge

Catalunya s'ha caracteritzat, al llarg dels temps, per ser un país d'emprenedors, gent amb empenta que han fet créixer el teixit empresarial amb petites i mitjanes empreses, que han estat la base de l'economia.

Una mostra d'aquest fet, ens ocupa avui, dedicant aquest reportatge a l'empresa ARDITELL Mobiliari · interiorisme de les Borges Blanques, una activitat que va néixer fa quatre dècades de la mà de Pepita Pelegrí, una d'aquestes emprenedores que es va decidir pel sector del mobiliari i l'interiorisme, amb un concepte molt avançat al seu temps en aquesta activitat.

Un dels seus majors valors ha estat el fet de saber evolucionar en el temps, mantenint aquest esperit d'avantguarda en la seva oferta comercial i professional, seguit per la segona generació amb l'Ester Panadés.

Amb una clara voluntat de servei integral, ARDITELL Mobiliari · interiorisme,  ofereix als seus clients un ampli ventall de mobiliari i complements per a la llar, que al mateix temps combinen amb projectes d'interiorisme. Una tasca professional que compta amb gabinet d'interioristes i arquitectes per tal de què el resultat final sigui el que el client desitja.

Es podria dir que des d'ARDITELL s'ofereixen projectes de claus en mà, per tal que el client tingui un sol interlocutor en la seva proposta de reforma o de nou habitatge. Des del projecte, decoració, moblament, al més petit detall en la decoració, ARDITELL pot intervenir en qualsevol part del procés, des de l’inici, en l’obra, fins al moment de l’amoblament i/o de la decoració final de la vivenda.

La nova generació d' ARDITELL  Mobiliari · interiorisme ha evolucionat amb la tecnologia, la qual cosa ha permès millorar la funcionalitat del servei incorporant l'àrea d'interiorisme i arquitectura, per tal d'integrar l'oferta professional de l'empresa.

Aquesta oferta de servei aporta al client total garantia de què el resultat final serà el més adequat a l'espai i a les necessitats del client, ja que els professionals d'ARDITELL dominen perfectament la distribució de l’espai, de colors, de llum, perquè el resultat del conjunt de l'habitatge sigui coherent i perdurable en el temps. Es decanten per un tipus d’interiorisme no subjecte a les modes passatgeres del moment sinó a un treball molt més contemporani i atemporal.

L'equip professional d' ARDITELL  Mobiliari · interiorisme, a més de l’àmbit de la llar també realitza propostes d'àmbit professional, oficines, comerços, activitats lliberals, o projectes personalitzats com en cellers, etc. Un d'aquests projectes de referència ha estat l’Espai Macià  i l'oficina de Turisme de Les Borges Blanques .

L'empresa compta amb un establiment al públic, en el que es comercialitzen una àmplia varietat d'articles, que es sel·leccionen entre els millors fabricants, bàsicament europeus. Una oferta comercial que avarca tot un conjunt de mobiliari contemporani, complements de disseny innovador, des dels objectes de regal, fins als complements per a la llar, passant per il·luminació, cortinatges, etc..

Aquesta evolució d' ARDITELL  Mobiliari · interiorisme ha permès créixer a l'empresa, i convertir-se en un referent del sector, sortint habitualment en vàries revistes de referència del sector com són la publicació CasaViva, al Magazíin de La Vanguardia, Oficinas, etc...

 

Comentaris