02.07.2022 |
Territoris.cat

Ramon Espadaler donarà el tret de sortida a la Festa Major de Puiggròs

El conseller d'Interior de la Generalitat farà divendres a les nou de la nit el pregó d'una celebració que s'allargarà fins diumenge.

Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs
Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs, l'any passat.
Ramon Espadaler donarà el tret de sortida a la Festa Major de Puiggròs

Ramon Espadaler, conseller d'Interior del govern, serà l’encarregat demà a les nou del vespre de fer el pregó que donarà inici a la Festa Major de Puiggròs, al local social de la localitat. Prèviament, a l'Ajuntament de la població, Espadaler signarà al llibre d’honor de la localitat.

Els actes de Festa Major s’estendran fins diumenge, 27 de juliol, amb un seguit d’activitats per a totes les edats amb la música com a denominador comú. El mateix divendres, després del pregó, els més joves de la localitat seran els encarregats de les actuacions de l’Escala en Hi-Fi, seguida d’una llonganissada popular i dels concerts de la Nit de Rock.

Pel que fa als actes de dissabte, hi haurà tir al plat, festa de l'escuma i a dos quarts de nou del vepre ball de tarda amenitzat pel grup "Cocktail". A partir de mitjanit la mateixa orquestra oferirà un concert, i un ball de nit. Per acabar, discomòbil fins a altes hores de la matinada. Diumenge, últim dia de Festa Major, al matí hi haurà missa Missa de festa major presidida pel Bisbe de Lleida. A continuació - presentació dels Goigs de Sant roc i Sant Antoni a càrrec de Sr. Joan Bellmunt i Figueras. a la tarda serà el torn de l'animació infantil amb "les aventures d'en Pac" i finalment una sessió llarga de ball amb el grup orquestral "Boulevard" tancarà la festa.

Ramon Espadaler donarà el tret de sortida a la Festa Major de Puiggròs
comentaris