Ramon Espadaler donarà el tret de sortida a la Festa Major de Puiggròs

El conseller d'Interior de la Generalitat farà divendres a les nou de la nit el pregó d'una celebració que s'allargarà fins diumenge.

Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs
photo_camera Pregó oficial de la Festa Major de Puiggròs, l'any passat.

Ramon Espadaler, conseller d'Interior del govern, serà l’encarregat demà a les nou del vespre de fer el pregó que donarà inici a la Festa Major de Puiggròs, al local social de la localitat. Prèviament, a l'Ajuntament de la població, Espadaler signarà al llibre d’honor de la localitat.

Els actes de Festa Major s’estendran fins diumenge, 27 de juliol, amb un seguit d’activitats per a totes les edats amb la música com a denominador comú. El mateix divendres, després del pregó, els més joves de la localitat seran els encarregats de les actuacions de l’Escala en Hi-Fi, seguida d’una llonganissada popular i dels concerts de la Nit de Rock.

Pel que fa als actes de dissabte, hi haurà tir al plat, festa de l'escuma i a dos quarts de nou del vepre ball de tarda amenitzat pel grup "Cocktail". A partir de mitjanit la mateixa orquestra oferirà un concert, i un ball de nit. Per acabar, discomòbil fins a altes hores de la matinada. Diumenge, últim dia de Festa Major, al matí hi haurà missa Missa de festa major presidida pel Bisbe de Lleida. A continuació - presentació dels Goigs de Sant roc i Sant Antoni a càrrec de Sr. Joan Bellmunt i Figueras. a la tarda serà el torn de l'animació infantil amb "les aventures d'en Pac" i finalment una sessió llarga de ball amb el grup orquestral "Boulevard" tancarà la festa.

Comentaris