06.07.2022 |
Territoris.cat

Arriba la IV Ruta de la Tapa de les Borges, amb la participació de 12 bars

Els Jardins del Terrall durant la tercera edició de la Ruta de la Tapa.
Els Jardins del Terrall durant la tercera edició de la Ruta de la Tapa.
Arriba la IV Ruta de la Tapa de les Borges, amb la participació de 12 bars

Una dotzena de bars i restaurants de les Borges Blanques obriran al públic les seves propostes gastronòmiques en la quarta edició de la Ruta de la Tapa, una iniciativa que al preu d'un euro oferirà tapa i quinto, els caps de setmana del 13 i 14, 20 i 21 i el 27 de juliol.

L'Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d'Estrella Damm, han comptat ham la complicitat de bar [email protected]; bar Ari's; bar de vidre; bar els jardins; bar Memphis; bar Mònico; bar-restaurant típic Kanandreu; bar Sancho; cerveseria O'Brothers; La Pota Blava; la Tertúlia; i Tasca la Taca, per oferir al públic una mostra de la seva creativitat gastronòmica, i la divulgació dels productes de proximitat.

A més a més, el darrer dia, divendres 27 de juliol, entre les 20 i les 24 hores, es durà a terme un sorteig a la Placeta del Terrall on es rifaran 3 premis de 100 euros en vals per bescanviar als establiments adherits 

Una taula d'amics participant a la Ruta de la Tapa de les BorgesEl mateix divendres, tots els bars participants muntaran paradeta de pinxos, amb taules i cadires al Terrall, on es durà a terme una festa amb música en directe. D'altra banda, tots els participants que omplin el passaport de la ruta, amb 6 segells diferents, que certificaran haver gaudit com a mínim de la meitat dels 12 establiments col·laboradors, aconseguiran un premi directe en forma de samarreta oficial de la IV Ruta de la Tapa de les Borges.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha declarat que aquesta ja serà la 4a edició d'aquesta iniciativa que any rere any ha millorat la seva rebuda, i ha anat incrementant progressivament la participació del públic i la degustació de tapes de gran qualitat. Per tot plegat, estem molt satisfets de contribuir a dinamitzar l'economia local i a promocionar la potent oferta gastronòmica dels nostres establiments.

Arriba la IV Ruta de la Tapa de les Borges, amb la participació de 12 bars
comentaris