La revetlla de Sant Joan obre el cicle "Temps de cultura" a la Granadella

El municipi acollirà una trentena d'actes al llarg dels mesos de juny i juliol, entre els què destaquen els tallers i els àpats a la fresca

Els àpats de germanor, un dels punts forts del programa
photo_camera Els àpats de germanor, un dels punts forts del programa

La nit màgica de Sant Joan obrirà aquest diumenge les jornades "Temps de Cultura", que organitzen l'Ajuntament de la Granadella i totes les entitats del municipi fins el proper 3 d'agost. La plaça Joan Perucho acollirà la tradicional revetlla a partir de les 21.30 hores, que inclourà sopar, coca i ball.

El dia 29 tindrà lloc la inauguració oficial del cicle, que anirà a càrrec de l’escriptor i periodista Víctor Amela a les 12.30. A continuació, a les 15.00 hores, se sortirà cap al Camp Nou per assistir al Concert per la Llibertat. Ja al mes de juliol tindran lloc actes variats i per a tots tipus de públic, la majoria tallers i àpats populars. Entre els primers destaquen el taller de sabó del dia 2, un taller d'orientació i un altre de supervivència (dies 5 i 10) i un taller de Zumba el dia 12. També hi haurà sortides, com la caminada nocturna del dia 19, i l'ascensió al Canigó del 31 d'agost. Durant el mes de juliol també se celebraran àpats a la fresca, com el sopar de truites del dia 26 i el dinar d germanor del dia 28, en el marc de l'homenatge a la gent gran del municipi.

Tancarà el programa la festa major de Pessillà de la Ribera, els dies 2 i 3 d'agost.

Comentaris