29.11.2022 |
Territoris.cat

S’incorporen dues noves empreses al CEI de les Borges Blanques

L’alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, han donat la benvinguda oficial al viver d'empreses del Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques a dues noves empreses, Audivio Multimèdia SLU, i Donlove SLU.

Benvinguda noves empreses CEI de les Borges (11-02-2015)
Benvinguda a les noves empreses CEI de les Borges Blanques.
S’incorporen dues noves empreses al CEI de les Borges Blanques

L’alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, han donat aquest matí la benvinguda oficial al viver d'empreses del Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques a dues noves empreses, Audivio Multimèdia SLU, una productora de serveis audiovisuals, publicitat, disseny gràfic i comunicació 3.0; i Donlove SLU, dedicada a l’elaboració de software per a apps i videojocs en versió Android, Iphone i PC.

Cada una ocupa un mòdul de 45 metres quadrats, i amb la seva arribada ja són 4 les empreses instal·lades al CEI de les Borges, on ja hi havia Excom Cloud i LesBorgesTV. La incorporació d'aquests noves empreses suposa la creació de vuit nous llocs de treball directes a les Borges Blanques, més cinc d’estudiants en pràctiques, a més d’altres temporals, en funció dels projectes.

Enric Mir ha volgut felicitar i agrair als nous emprenedors la seva aposta per les Borges i, a més de desitjar-los sort, els ha ofert tot el suport del consistori per ajudar-vos a consolidar els vostres nous projectes empresarials.

L’empresa Audivio Multimèdia és propietat de Víctor Masip, de 24 anys i veí de l’Albagés, i es va crear l’agost de 2012. En ella hi treballen cinc persones fixes, acostumen a tenir un parell d’estudiants en pràctiques i en funció de les necessitats puntuals contracten treballadors temporals. Entre d’altres, han fet els guions de la sèrie lleidatana Rotten Rain i la producció del capítol pilot, i estan fent guions de ficció i pre-produccions de publicitat i vídeos corporatius, com el documental Bacerca, una història sobre desaparicions als Pirineus.

Pel que fa a l’empresa Donlove és propietat d’Ivan Uroz, de 41 anys i veí de les Borges Blanques, i es va crear el juliol de 2014. Hi treballen tres persones fixes i tenen tres estudiants en pràctiques, tot i que preveuen contractar personal eventual properament. El seu primer gran projecte s’anomena Shikoba-app, destinada a ser una xarxa social a nivell mundial que permetrà fer nous amics i tenir cites amb altres usuaris de l’aplicació que es trobin a un radi de fins a 200 quilòmetres, participar en festes organitzades per a tots els usuaris propers, entre d’altres utilitats. La tecnologia utilitzada incorpora un disseny fet totalment en 3D i tenen la intenció de participar en diversos projectes socials, a mesura que creixin.

L'estada al viver empresarial implicarà rebre l'assessorament i el suport del CEI de les Borges, a més de la possibilitat d'utilitzar tots els seus recursos. Està gestionat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, i ofereix despatxos a preus molt assequibles, de fins a 4 euros el m².

S’incorporen dues noves empreses al CEI de les Borges Blanques
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement