La Sala Grums de les Borges acull dissabte l’espectacle ‘El circ Filixic’

L'obra, a càrrec de la companya Filigranes, clou el cicle 'A prop' adreçat al públic familiar i el qual espera tancar amb 250 espectadors

CircFilixic 01 interior
photo_camera L'Albert i el Jordi integren la companyia Filigranes

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat l’espectacle ‘El circ Filixic’, a càrrec de la companyia Filigranes, aquest dissabte 20 de febrer, a les 18 hores, a la Sala Grums.

Els integrants de la companyia, l’Albert i el Jordi es defineixen com a “dos pallassos experimentats que us sorprendrem amb un espectacle amb diversos números recuperats de l’històric ‘Circ Filigranes’: el “monocicle giravolt”; “l’ale-hop Hula-hop”; o els malabaristes “the Tal Kual Brothers”, amb el seu número “Xiguagua”, amb “passing” de maces i un espatarrant final damunt les boles d’equilibri”.

El cicle, que ha celebrat la seva segona edició, ha ofert quatre espectacles amb una mitja de 60 espectadors 

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Ariadna Salla, “estem aconseguint un dels objectius principals d’aquesta iniciativa, el d’apropar la cultura als borgencs més petits i acostumar-los a gaudir dels espectacles d’entreteniment amb les seves famílies”. Salla ha explicat que “les tres primeres actuacions han aconseguit una mitjana de més de 60 espectadors cada una, pel que esperem cloure el cicle arribant a unes 250 persones”.

Aquesta actuació clourà el cicle d’espectacles en petit format A prop, que s’estan duent a terme a la capital de les Garrigues, entre el 4 de desembre de 2015 i el 20 de febrer de 2016, i que està integrat per 4 obres, amb les que el públic familiar gaudeix de clowns, màgia, titelles i circ.

Patrocinat per l'IEI, les obres apropen el públic familiar al món dels clowns, la màgia, les titelles i el circ

Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir a la guixeta i a l’Ajuntament de les Borges Blanques i tenen un preu de 3 euros per als infants i 4 euros per als adults.

Aquesta segona edició del cicle d’espectacles en petit format A prop, compta amb el patrocini de l’IEI i està oferint un total de 24 funcions de 4 companyies diferents, que a més de les Borges Blanques actuen a Alcarràs, el Pont de Suert, la Seu d’Urgell, Guissona i Penelles, fins al pròxim mes d’abril.

Comentaris