La Sala Grums de les Borges acull dissabte l’espectacle de titelles 'L’aneguet lleig'

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat l’espectacle de titelles ‘L’aneguet lleig’, a càrrec de la companyia El Sidral, aquest dissabte 23 de gener, a les 18 hores, a la Sala Grums.

La companyia El Sidral, representant el seu espectacle de titelles 'L'aneguet lleig'
photo_camera La companyia El Sidral, representant el seu espectacle de titelles 'L'aneguet lleig'.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat l’espectacle de titelles L’aneguet lleig, a càrrec de la companyia El Sidral, aquest dissabte 23 de gener, a les 18 hores, a la Sala Grums.

L’actuació s’emmarca entre les 4 obres que integren el cicle d’espectacles en petit format A prop, que s’estan duent a terme a la capital de les Garrigues, entre el 4 de desembre de 2015 i el 20 de febrer de 2016

La primera de les companyies en participar va ser La Cremallera, el divendres, 4 de desembre, amb el seu espectacle de màgia Moments Màgics. El divendres, 18 de desembre, va arribar el torn del circ d’Improvisto’s Krusty Show, amb Beat Box Circ; al que seguiran el aquest dissabte, les titelles del grup El Sidral, amb L’aneguet lleig i, finalment, el dissabte 20 de febrer, clouran el cicle els pallassos i el circ d’Improvisto’s & Filigranes, amb el Circ Filirates.

Aquesta segona edició del cicle d’espectacles en petit format A prop, compta amb el patrocini de l’IEI, i està oferint un total de 24 funcions de 4 companyies diferents, que a més de les Borges Blanques actuen a Alcarràs, el Pont de Suert, la Seu d’Urgell, Guissona i Penelles, fins al pròxim mes d’abril.

Amb ells, el públic familiar gaudeix de clowns, màgia, titelles i circ. Un dels objectius d’aquesta iniciativa, segons ha explicat la regidora Ariadna Salla és apropar la cultura als borgencs més petits i acostumar-los a gaudir dels espectacles d’entreteniment amb les seves famílies.

Les entrades per a cada espectacle es poden adquirir a la guixeta i a l’Ajuntament de les Borges Blanques, costen 3 euros per als infants, i 4 euros als adults, tot i que es podia adquirir un abonament per a les 4 funcions de 10 euros per als infants i 14 per als adults.
 

Comentaris