La Cooperativa Tres Cadires estrena per Sant Jordi la 2a producció del seu vermut ecològic

El primer vermut ecològic de Catalunya prové de les garrigues baixes, concretament de la Cooperativa Tres Cadires ubicada a Arbeca
Vermut ecològic Caràcter de la Cooperativa Tres Cadires ©CoopTresCadires
photo_camera Vermut ecològic Caràcter de la Cooperativa Tres Cadires ©CoopTresCadires

El 23 d'abril i en el marc de la Diada de Sant Jordi, la Cooperativa Tres Cadires presentarà un maridatge del seu primer vermut ecològic Caràcter, juntament amb la presentació del llibre "Els Secrets que Amaga la Boira" de l'autora Maria Rocaspana Font. Aquesta gira especial de Maridatge de Sant Jordi viatjarà a quatre localitats de Ponent: Les Borges Blanques (dissabte 23 d'abril), Maldà (dimarts 26 d'abril), Lleida (dimecres 27 d'abril) i Balaguer (dijous 28 d'abril). 

Cartell dels Maridatges de Sant Jordi ©CoopTresCadires
Cartell dels Maridatges de Sant Jordi ©CoopTresCadires

Tres Cadires n'ha ampliat la producció fins a 2.400 ampolles numerades -en aquesta segona producció- i presenta una simbiosi entre maridatges i lectura amb la seva gira que recorre vint localitats de tota la geografia catalana, però de caire cultural. 

Les persones que hi vulguin assistir es podran inscriure en aquest enllaç

Maridatge del vermut ecològic Caràcter i lectures del llibre "Els Secrets que Amaga la Boira" ©CoopTresCadires
Maridatge del vermut ecològic Caràcter i lectures del llibre "Els Secrets que Amaga la Boira" ©CoopTresCadires

Els Secrets que Amaga la Boira


És un recull de relats emmarcats en diferents escenaris de les terres de Ponent, allà on creixen les plantes que conté el vermut Caràcter. Per això és la millor parella de ball possible per aquest maridatge sensorial que transportarà l'audiència a les cases, als marges, als camps, a les històries dels pobles de Ponent d'ara i d'abans. 

Comentaris