06.05.2021 |
Territoris.cat

Sergi i David Olivart, guanyadors del concurs del cartell de Festa Major de les Borges 2015

L’Ajuntament de les Borges ha comunicat que els germans Sergi i David Olivart Rius han estat els guanyadors del concurs per escollir el cartell de la Festa Major d’aquest any, que se celebrarà els propers 5, 6, 7 i 8 de setembre.

El jurat amb l'obra guanyadorà  del concurs de cartells de Festa Major 2015 de les Borges
El jurat amb l'obra guanyadora del concurs de cartells de Festa Major 2015 de les Borges.
Sergi i David Olivart, guanyadors del concurs del cartell de Festa Major de les Borges 2015

L’Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes, ha donat a conèixer que els germans Sergi i David Olivart Rius, veïns de la capital de les Garrigues, han estat els guanyadors del concurs per escollir el cartell de la Festa Major d’aquest any, que se celebrarà els propers 5, 6, 7 i 8 de setembre.

Els guanyadors, que figuraran en el programa oficial de la festa, també s’emporten un premi en metàl·lic de 200 euros, que es lliurarà en el marc dels seus actes. Els dos germans borgencs s’han imposat entre les 4 obres finalistes, segons ha considerat el jurat que estava presidit per l’alcalde Enric Mir, i integrat pel regidor Daniel Not, el representant de les arts gràfiques Jaume Claret, i els membres de la Comissió de Festes, Àlex López i Natàlia Perelló.Cartell de la Festa Major de les Borges Blanques 2015

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha felicitat als guanyadors que han demostrat el talent artístic i la creativitat que tenim a les Borges. Salla també ha volgut animar a tothom que ho desitgi a participar en aquesta Festa Major de les Borges, que a més de tenir activitats i grups de renom per petits i grans, comptarà amb una molt potent 33a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs.

Els participants havien de ser majors de 16 anys i tenien plena llibertat per escollir la temàtica del cartell, sempre i quan estigués relacionat amb la Festa Major de les Borges i tingués una clara finalitat divulgadora d’aquest esdeveniment. A més, havia d’incorporar la llegenda Festa Major de les Borges Blanques 2015 i les dates 5, 6, 7 i 8 de setembre.  La proposta guanyadora quedarà en poder de l’Ajuntament, que en farà divulgació com a cartell oficial de la celebració.
 

Sergi i David Olivart, guanyadors del concurs del cartell de Festa Major de les Borges 2015
comentaris