Sessió d’anellament d’ocells, aquest diumenge, a l'espai natural de la Vall de Vinaixa

ESPAIS NATURALS DE PONENT JUNY 2017 inteior
photo_camera Imatge promocional del projecte Espais Naturals de Ponent

L’espai natural de la Vall de Vinaixa acull aquest diumenge dia 17 de setembre una sessió d’anellament d’ocells per a tots els públics. La proposta està organitzada des del projecte Espais Naturals de Ponent, impulsat per l’Associació Leader de Ponent amb l’objectiu de donar a conèixer, potenciar el valor afegit i evolucionar els espais naturals de les comarques de Les Garrigues, L’Urgell, el Pla d’Urgell i el Segrià Sud.

L'activitat és gratuïta però cal realitzar inscripció prèvia

Amb la sessió, de dues hores i mitja de duració, el públic coneixerà els ocells de ben a prop, i aprendrà, entre d’altres, a identificar-los, conèixer com es desplacen, què mengen i com s’orienten. L’activitat la dirigiran Sergi Sales, ornitòleg, educador i anellador expert, i Enric Morera, ornitòleg, guia de natura i anellador auxiliar.

L’activitat és oberta a tothom i gratuïta, però cal realitzar inscripció prèvia. El punt de trobada és la Plaça dels Arbres de Vinaixa, diumenge 17 de setembre a les 09.30 hores. 

Aquesta activitat forma part de les 30 activitats que Espais Naturals de Ponent proposa per la primavera, estiu i tardor de 2017 amb l’objectiu de captar l’interès de visitants pels espais naturals del territori. 

Comentaris