04.12.2021 |

'Soc qui més compra' nova campanya dels comerciants de les Borges Blanques

Les persones que hi vulguin participar, rebran punts cada vegada que gastin en un comerç que forma part de l'Agrupació de Comerciants, i optaran a una desena de premis que l’associació ha preparat
Representants del comerç borgenc, durant la presentació de la campanya ©AjBorges
Representants del comerç borgenc, durant la presentació de la campanya ©AjBorges
'Soc qui més compra' nova campanya dels comerciants de les Borges Blanques

L’Agrupació de Comerciants de les Borges ha presentat aquest dimarts la campanya Soc qui més compra a les Borges Blanques, una iniciativa que vol incentivar el comerç local de la capital garriguenca i que reconeixerà amb diversos guardons les persones que facin la seva compra al municipi.

Soc qui més compra a les Borges Blanques s’allargarà fins al pròxim 30 de novembre, i compta amb la participació de 34 establiments de les Borges Blanques. Les persones que hi vulguin participar, rebran punts cada vegada que gastin en un comerç que forma part de l'Agrupació de Comerciants, i optaran a una desena de premis que l’associació ha preparat.

Per participar en la iniciativa, caldrà que les persones que comprin a la capital de les Garrigues es registrin a través del web Comerç de Borges, i escanegin el codi QR que se’ls atorgarà per cada compra superior a 10 euros, i que es podrà bescanviar per un punt. Una vegada finalitzi la campanya, les persones que acumulin un nombre més gran de punts, rebran els premis. La iniciativa també premiarà amb punts addicionals les persones que facin la compra en diversos establiments adherits a la iniciativa.

A partir del 30 de novembre, s’escolliran les persones guanyadores, que seran les que més punts hagin registrat a l’aplicatiu i, per tant, les que demostrin estar més compromeses amb el suport a les botigues i els establiments borgencs. D’aquesta manera, es durà a terme un acte en què es farà entrega de la desena de reconeixements.

El regidor de Promoció Econòmica de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, ha explicat que aquesta iniciativa, que es duu a terme anualment amb diferents formats, té l’objectiu de premiar la fidelitat dels veïns i veïnes de les Borges i del territori que fan les seves compres al municipi i que, amb aquest gest, faciliten la recuperació econòmica d’aquests comerços que han viscut una onada de restriccions en els darrers anys a causa de la pandèmia. “Si volem garantir la continuïtat del nostre comerç, hem de comprar a les Borges perquè els nostres botiguers i botigueres s’hi puguin guanyar la vida”, ha explicat Ribalta durant l’acte de presentació.

'Soc qui més compra' nova campanya dels comerciants de les Borges Blanques
comentaris