27.06.2022 |
Territoris.cat

Sort desigual dels equips garriguens en la jornada futbolística

Victòries de l’Albi i el Castelldans, derrotes del Borges i el Juneda i empats de l’Arbeca i l’Albagés. En bàsquet, victòria del Sènior A, derrota del B i victòria del CB Juneda. En Tennis Taula, nova victòria del DKV Borges Vall.

FCBorges
Els integrants del Futbol Club Borges.
Sort desigual dels equips garriguens en la jornada futbolística

Els equips garriguencs han tingut una sort desigual aquesta darrera jornada futbolística. En els partits del grup 5 de Segona Catalana, l’Albi va derrotar l’Organyà a domicili per 0 a 2, mentre el Borges Blanques va perdre a casa contra el Guissona per 0 a 3. Ara el FC Borges és setè, empatat a 19 punts amb el sisè, i el CF Albi és vuitè, amb 16 punts. Pel que fa a la Tercera Catalana, al grup 13 el Juneda va perdre al camp del Puivertenc per 2 a 0; i en el grup 14 l’Arbeca va empatar a la Pobla de Segur per 1 a 1. Ara el CF Juneda és quinzè, empatat a 11 punts amb els dos equips que van davant seu; i l’Arbeca CF és setè a la classificació, amb 15 punts. En el grup 22 de la Quarta Catalana, el Castelldans va golejar a domicili al Montoliu per 2 a 6; mentre l’Albagés va empatar a casa amb el Seròs per 1 a 1. El Castelldans UE és novè, amb 9 punts; i l’Albagés CF és tretzè, amb 3 punts.

Pel que fa al bàsquet a la comarca també hi ha hagut sort dispar, ja que el CB Borges-Garrigues Sènior maculí A, del grup 6 de Tercera Catalana va guanyar a casa, el dia de la seva presentació oficial de la temporada, al CEP Térmens, per 76 a 63. Així amb 3 victòries i 6 derrotes, s’ha situat onzè, amb 12 punts. L’altre equip del CB Borges-Garrigues, el Sènior masculí B, al Grup 1 de la Lliga Lleidatana, va perdre diumenge a casa amb el CEP Vallfogona B per 54 a 58; i en el mateix grup  el CB Juneda va guanyar davant de la seva afició al BAC Agramunt per 63 a 52. El Juneda, amb 4 victòries i 3 derrotes és cinquè, amb 11 punts, i el Borges-Garrigues és onzè, amb cap victòria i 7 derrotes.

D’altra banda, cal destacar la nova victòria en Tennis Taula del DKV Borges Vall, en la sisena jornada de Superdivisió Masculina, diumenge a casa contra el CTM Hispalis per 4 victòries a 0. Gràcies a aquest nou triomf, els garriguencs es mantenen segons, a només 2 punts del líder, el Cajasur Priego, que porta un partit més disputat.

Sort desigual dels equips garriguens en la jornada futbolística
comentaris