L'associació Talma reivindica la situació de moltes persones refugiades arreu del món

Ho fa mitjançant un videoclip emmarcat en la difusió de la seva nova imatge corporativa amb l'objectiu de consolidar-se, evolucionar i continuar generant suports al voltant de les persones que els necessiten

Fotograma del nou vídeo promocional de Talma
photo_camera Fotograma del nou vídeo promocional de Talma

L'associació Talma estrena el videoclip de la cançó ‘Talma’, protagonitzat per les persones amb necessitats de suport i professionals de l’organització, amb l’objectiu de fer visibles els col·lectius, els espais i la vida que hi ha dins l’entitat.

Es tracta d'una cançó escrita pel junedenc Marc Teixidó, que també hi ha posat l’acompanyament de guitarra, juntament amb Josep Pagès que hi ha posat la percussió. La coral garriguenca Euridice ha incorporat les segones veus, mentre que la producció, gravació i mescla musical l’ha realitzat Zamenhof Estudi. Per últim, Depastademoniato s’ha encarregat de la producció audiovisual.El missatge de la cançó ‘Talma’ busca crear consciència d’una problemàtica social molt actual, que afecta a més de 80 milions de persones arreu del món, que s'han vist obligades a fugir del seu país perquè la seva vida hi perillava, ja sigui per motius de persecucions, guerres, identitats o creences.

Per tal de fer arribar aquest missatge tan lluny com sigui possible, Talma ha iniciat un treball de col·laboració amb l’aula d’acollida de l’escola Joan XXIII de les Borges Blanques, a través del qual es començaran a fer traduccions de la lletra d’aquesta cançó en els idiomes dels països amb més persones exiliades, com Síria, Afganistan, Veneçuela, Ucraïna, Sudan del Sud, Myanmar, Somàlia, R.D. del Congo o Eritrea.

La iniciativa està oberta a altres aules d’acollida o centres educatius que vulguin implicar-se amb aquest propòsit i aconseguir més versions subtitulades

Talma estrena nova imatge corporativa amb l’objectiu de transmetre consolidació, evolució i voluntat de créixer seguint la mateixa essència i valors que ha caracteritzat sempre l’entitat. Aquest canvi és el resultat final d’un procés de planificació estratègica que va iniciar l’any 2019 a causa del creixement dels últims anys i dels canvis en els paradigmes que giren al voltant dels suports que oferim a les persones.

Comentaris