Tarrés instal·la taulells informatius per penjar cartells i evitar embrutar els carrers

La iniciativa permetrà mantenir les parets i les façanes netes

Tarrés instal·la panells informatius
photo_camera L'Ajuntament de Tarrés ha instal·lat cinc panells informatius repartits pel municipi.

L'Ajuntament de Tarrés ha acabat d'instal·lar els cinc taulells d'anuncis previstos arreu del municipi, el que permetrà que es puguin penjar cartells informatius sense la necessitat d'embrutar parets o portes dels diferents edificis del poble

Els taulells estan ubicats al Sindicat, a la plaça de l'Església, a la zona de la Bàscula i a la Placeta. Finalment se n'ha instal·lat un de més petit a dins l'arcada de l'Ajuntament. Amb aquesta última incorporació es podra deixar de penjar els cartells a la porta de l'antic forn, als baixos del consistori, i es col·locaran al taulles ubicat just al costat. 

L'alcalde, Ramon Maria Arbós, ha valorat molt positivament aquesta nova mesura "que ens permetrà mantenir el poble molt més net i endreçat". Segons Arbós, aquesta "era una iniciativa que estàvem valorant des de feia temps des del consistori, perquè també permet que tota la informació estigui agrupada en un indret específic, i no repartida per nombroses façanes i parets". Els taulells informatius no només es podran utilitzar des del consistori, sinó que també en podran fer ús entitats i associacions del poble que vulguin fer pública certa informació a més de gent de pobles veïns que vulguin donar a conèixer certs actes, com festes majors i jornades. 

Comentaris