Tarrés tanca amb èxit la II Marxa de la Calç

Un total de 187 ciclistes participen en la cursa, que ja forma part de la Xallenger Garrigues BTT

Els paratges, camins i corriols del terme de Tarrés, Fulleda i Vinaixa van acollir diumenge la celebració de la II Marxa de la Calç, una prova que té com a objectiu principal donar a conèixer una zona de les Garrigues molt desconeguda per a molts. La prova va comptar amb dos circuits, un de curt i un de llarg, dues proves amb diferents nivells d'exigència i dificultat. El recorregut més curt, de 29 quilòmetres i uns 615 metres de desnivell positiu, va passar pels termes municipals de Tarrés, Vimbodí i Fulleda. En categoria masculina el guanyador va ser Joan Saltó, mentre que en femenina, el triomf va ser per Lourdes de las Heras. Pel que fa a la marxa més llarga, de 47 quilòmetres i 900 m de desnivell positiu, va tenir com a guanyadors a Enric Martorell i Montse Pasip, respectivament. Aquest recorregut, un circuit molt exigent i amb pujades molt dures, va ser el que va comptar amb més inscrits.

La novetat principal de la cursa va raure en el fet que ja formava part de la Xallenger Garrigues BTT, una competició creada recentment i que aglutina fins a nou cites que es porten a terme a la comarca, com són, a més de Tarrés, Castelldans, la Granadella, Puiggròs, Arbeca, les Borges, Juneda, l'Albagés i la Pobla de Cérvoles.

Pel que fa a la col·laboració veïnal, cal destacar que grans i petits es van bolcar en l'organització de la cursa, ajudant i guiant als participants i prenent part en el muntatge de la sortida i l'arribada. En acabar tots els participants van rebre un obsequi de record.

Comentaris