19.10.2020 |

Tast de vi i lletres a la biblioteca de Juneda

L'activitat consisteix en un maridatge entre els diferents vins presentats i una selecció de lectures al voltant del món del vi i de la verema.

El tast de vi, a càrrec del celler Mas Blanch i Jové
El tast de vi, a càrrec del celler Mas Blanch i Jové
Tast de vi i lletres a la biblioteca de Juneda

La biblioteca de Juneda ha celebrat el seu primer “Tast de vi i lletres”, una iniciativa emmarcada en el projecte Biblioteques amb D.O. de la Generalitat de Catalunya, en la què participen quatre biblioteques de Ponent: la Pública de Lleida, Jaume Vila de Mollerussa, Maria Barbal de Tremp i Joan Duch de Juneda.

L’activitat, d’una hora i mitja de durada, va començar amb un tast de vi a càrrec del celler Mas Blanc i Jové, que de manera molt distesa va presentar a una setantena d’assistents els seus vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Expressiu i Saó Abrivat, del qual, a més, se n’ha fet una edició limitada especialment per a la biblioteca Joan Duch.

Paral·lelament, el tast de lletres, va anar a càrrec de la companyia local Cassigalls Produccions Culturals, que va amenitzar la presentació de cada un dels vins amb lectures de poemes i textos d’autors com Baudelaire, Pla, Salvat- Papasseit, Guimerà o Vallverdú.

La propera activitat del projecte Biblioteques amb D.O. a Juneda serà el divendres dia 19. Consistirà en la presentació de l’últim disc de Meritxell Gené, acompanyada una copa de vi i de productes de proximitat.

 

Tast de vi i lletres a la biblioteca de Juneda
comentaris