Teatre, bàsquet i ball, aquest cap de setmana a les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha informat que aquest dissabte s’inaugura la temporada anual teatral i diumenge es durà a terme la 6a trobada d’Escoles de Bàsquet, i ball al Casal de la Gent Gran i al Pavelló de l’Oli.

5a Trobada d'Escoles de Bàsquet a les Borges
photo_camera La 5a Trobada d'Escoles de Bàsquet a les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha informat que aquest dissabte, 31 de gener, a les 10 de la nit, s’inaugura la temporada anual teatral al Pavelló de l'Oli de les Borges, amb l'obra Rèquiem, d’Albert Baldomà. A més, el diumenge, 1 de febrer a partir de les 9 del matí, i al mateix Pavelló de l’Oli es durà a terme la 6a trobada d’Escoles de Bàsquet. A la tarda serà l’hora del ball, a partir de les 18:30 hores al Casal de la Gent Gran, amb l’orquestra Som-hi Band; i a les 19:00 hores al Pavelló de l’Oli, n’hi haurà un altre amb l’Orquestra Duende.

L’obra de teatre és un drama amb dos personatges, mare i fill, i tracta les converses que es deriven després de la mort del pare: herències, amor, país, records, rancúnia, a més del tracte de la societat als polítics, la corrupció i, sobretot, a la terra catalana. En definitiva, moments d’estima i d’odi entre els dos protagonistes, que desencadena l’inesperat final. Albert Baldomà i Àngels Farlete en són els actors protagonistes i l’entrada tindrà un cost de 5 euros.

Pel que fa a la 6a Trobada d’Escoles de Bàsquet del  diumenge, que organitza el Club Bàsquet Borges-Garrigues, hi participen 25 equips, amb uns 130 infants, que jugaran partits durant tot el matí, de 4 x 4 jugadors, d’edats de 1r a 4rt de Primària, i l’entrada és gratuïta.

Pel que fa al ball al Pavelló de l’Oli del mateix diumenge a la tarda, està organitzat per la Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’entrada, tindrà un cost de 4 euros per persona, amb la possibilitat d’adquirir un abonament.

comentaris