22.05.2022 |
Territoris.cat

Teatre, Caga Tió i festa dels nascuts el 1945 a Juneda

Aquest dissabte, 19 de desembre, a les 20.30 hores, al Teatre Foment de Juneda, el grup local de teatre amateur La Botera va representar l’obra ‘Les Quatre cares d’Eva’.

El Caga Tió al Poliesportiu de Juneda
El Caga Tió celebrat al poliesportiu de Juneda.
Teatre, Caga Tió i festa dels nascuts el 1945 a Juneda

Aquest dissabte, 19 de desembre, a les 20.30 hores, al Teatre Foment de Juneda, el grup local de teatre amateur La Botera va representar l’obra Les Quatre cares d’Eva.

L’obra explica com, amb un to irònic, àcid i directe, i amb unes gotes de tendresa, quatre dones fan dissecció, L'obra de teatre ‘Les 4 cares d’Eva’, representada a Junedasense el més mínim pudor, de la relació amb els homes. Es deixen anar a l’hora de retratar-los, confessen els seus problemes de la solteria i de la vida conjugal, decideixen utilitzar els seus fills per superar els seus traumes, fan safareig dels vicis i dels pecats de la societat de l’aparador i critiquen els seus afers personals, tot i sabent que sovint, necessiten els homes per sentir-se estimades. Joan Cornudella dirigeix aquesta obra que adapta diversos textos d'Octavi Egea, Sergi Belbel, David Plana, Fina Morella i el Tricicle.

L’endemà diumenge, 20 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, al Pavelló Poliesportiu de Juneda, va tenir lloc el tradicional caga tió, organitzat aquest any pel Jovent Junedenc. La jornada va estar amenitzada per l’Oncle Buscall i s’hi va repartir berenar pels més petits.La Festa dels nascuts l'any 1945 a Juneda

D’altra banda, el mateix diumenge, es van reunir els junedencs nascuts el 1945, i que per tant han fet 70 anys durant el 2015, per celebrar-ho conjuntament al restaurant El Palau de Margalef a Torregrossa.

Teatre, Caga Tió i festa dels nascuts el 1945 a Juneda
comentaris