21.06.2021 |
Territoris.cat

Teatre, Carnaval, patinatge artístic i visita del bisbe, el cap de setmana a les Borges Blanques

Entre els actes d’aquest cap de setmana a les Borges Blanques destaquen l’obra de teatre ‘Tot o res’ i el Carnaval Jove del dissabte, a més del campionat provincial de patinatge artístic que es durà a terme tot el diumenge.

Les guanyadores del Campionat Provincial de Xous (20-01-2015)t
Les guanyadores del Campionat Provincial de Xous del Club Patí Borges.
Teatre, Carnaval, patinatge artístic i visita del bisbe, el cap de setmana a les Borges Blanques

Entre els actes d’aquest cap de setmana a les Borges Blanques destaquen l’obra de teatre Tot o res i el Carnaval Jove del dissabte, a més del campionat provincial de patinatge artístic que es durà a terme tot el diumenge.

Així, el dissabte 28 de febrer, a partir de les 22 hores al Pavelló de l’Oli, la companyia Sake Teatre interpretarà l’obra Tot o Res, que provocaran el somriure del públic a través de tres històries quotidianes fruït de temps difícils, amb un desenllaç a tot o res en l’únic lloc on encara la fortuna és teòricament possible: el casino. L’entrada tindrà un preu de 5 euros i l’espectacle està organitzat per Grup de Teatre Nissaga, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges Blanques.

A continuació, els joves celebraran el Carnaval de la capital de les Garrigues amb una festa Flaix FM, que tindrà lloc el dissabte al Pavelló de l’Oli, a partir de les 12.30 hores de la nit i amb entrades a 5 euros amb consumició, però amb entrada gratuïta per a tots els que hi vagin disfressats. La festa comptarà amb els Dj’s Marsal Ventura, Luxury i The Tall Boys, i inclourà premis de 200, 100 i 50 euros a les millors disfresses, entre moltes altres sorpreses, i està organitzada per la Comissió de Festes, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges Blanques.

El diumenge, 1 de marc, a partir de les 8 hores del matí i fins a les 19:30 hores al Pavelló Francesc Macià, es durà a terme el campionat provincial de la 1a volta d’iniciació al patinatge artístic, que reunirà 19 clubs de tot el territori lleidatà i d’Andorra. Allí, prop de 150 patinadores entres els 4 i els 18 anys de totes les categories competiran pel campionat que han organitzat la Federació Catalana de Patinatge a Lleida i el Club Patí Borges, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

D’altra banda, el bisbe de Lleida Joan Piris visitarà aquests 27, 28 de febrer i 1 de març les parròquies de la Unitat Pastoral de les Borges Blanques, Juneda, Torregrossa, Puiggròs i la Floresta, on durà a terme eucaristies, misses, litúrgies, trobades i catequesis de 1a comunió amb els feligresos.

Teatre, Carnaval, patinatge artístic i visita del bisbe, el cap de setmana a les Borges Blanques
comentaris