23.05.2022 |
Territoris.cat

DEL 10 D'OCTUBRE AL 13 DE DESEMBRE

El Teatre Foment de Juneda descongela els seus espectacles i activa temporada

L'equipament recupera els espectacles ajornats la passada primavera a causa del confinament i s’hi sumen noves estrenes

descongelar2
El Teatre Foment de Juneda descongela els seus espectacles i activa temporada

El Teatre Foment de Juneda presenta una nova temporada escènica i musical, una programació que ofereix 8 propostes de gran qualitat, de diversos gèneres i per a tots els públics.

La nova programació presenta destacades propostes, fent relleu a Gracias a la vida tour para “El Regreso de Abba”, del grup Sidonie. La banda presentarà el seu novè disc amb una xerrada, una actuació acústica i una sessió de Dj’s (dissabte 17 d’octubre)

Pel que fa  a la temporada teatral, aquesta s'enceta el proper dissabte 10 d’octubre amb l’espectacle 'Els Brugarol', escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, una comèdia àcida i intel·ligent sobre els conflictes entre generacions i les dificultats per mantenir sempre la coherència dels ideals.

Durant l'octubre, el públic podrà gaudir de 'Mexicata' (24 octubre), una comèdia on vuit actrius mexicanes ens expliquen, amb un especial sentit de l’humor i un gran desplegament d’energia, les seves experiències en el seu exili per terres catalanes. 

L’humor i la irreverència seran presents de la mà del Guillem Albà i la seva troupe 'Marabunta' (27 novembre), un show de clown, catapultat per la millor música en directe.

La programació del Teatre Foment també acull la dansa i circ. Així doncs, hi arriba 'El Monstre de Colors', adaptació del clàssic literari de l’Anna Llenas. Es tracta d'un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions (25 d’octubre).

Al novembre arribarà el torn de l'espectacle familiar 'Distans de la companyia Vol’e Temps' (22 novembre), un viatge a través de les emocions en un espai visual i sonor que embolica les escenes de circ acrobàtic i teatre gestual.

Tancarà la temporada de tardor el clown lleidatà JAM amb el seu espectacle d’humor gestual 'Hats' (13 desembre).

El Teatre Foment de Juneda descongela els seus espectacles i activa temporada
comentaris