Teatre, pintura i caramelles, en un cap de setmana cultural a les Borges

L'Ajuntament de la capital de les Garrigues programa un intens programa que arrancarà aquest divendres dia 1 a la nit amb l'obra 'Molière la balla'

Caramelles a la Plaça porxada de les Borges interior
photo_camera Caramelles a la plaça porxada de les Borges

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat un cap de setmana de molta intensitat cultural, amb l’estrena a la capital de les Garrigues de l’obra de teatre Molière la balla, i la inauguració de l’exposició de pintures a l’oli Bosque Realisme, aquest divendres; la representació del musical de titelles Akäshia – El viatge de la llum, el dissabte, i una cantada de Caramelles el diumenge, 3 d’abril.

L’obra de teatre Molière la balla, dirigida per Ferran Utzet i interpretada per Ludovica Mosca i Jordi Coromina, es representarà aquest divendres dia 1 d’abril, a les 22 hores al Pavelló de l’Oli, amb una entrada a 10 euros a la taquilla i 8 anticipada.

Pel que fa a l’exposició del pintor resident a les Borges, Sergio Bosque, que permetrà conèixer algunes de les seves grans obres realistes, també s’inaugurarà el divendres, a les 20 hores, a la Sala d’Arts 25400, ubicada a l’Espai Macià, i comptarà amb un tast de productes de la terra, patrocinat per la bodega de la capital garriguenca. La mostra romandrà exposada fins al 24 d’abril, en horari d’obertura de l’Espai Macià.

Arrenca el cicle infantil de teatre Baldufa, amb una representació cada mes

Les activitats culturals es reprendran dissabte amb el musical de titelles i actors en llum negra Akäshia – El viatge de la llum, a càrrec de la companyia El cau de l’unicorn, a les 20 hores al Pavelló de l’Oli, amb entrada de 3 euros per als infants i 2 euros als adults. Amb aquesta actuació les Borges dóna inici al cicle infantil de teatre Baldufa, que permetrà gaudir d’una representació cada mes.

Finalment, diumenge 3 d’abril, la Massa Coral Els Cantaires de Juneda recorrerà els carrers de les Borges Blanques interpretant les tradicionals caramelles, a partir de les 10 del matí, i acabaran el seu recorregut a les 13.15 hores a la plaça porxada, amb la seva coneguda cantada final.

Comentaris