07.03.2021 |
Territoris.cat

Tot a punt pel 1r Superenduro Vila de Juneda

Ja està tot apunt per a l’estrena del Superenduro Vila de Juneda, que celebrarà la seva primera edició aquest dissabte 8 d’agost.

j-superenduro
Cartell del 1r Superenduro Vila de Juneda.
Tot a punt pel 1r Superenduro Vila de Juneda

Ja està tot apunt per a l’estrena del Superenduro Vila de Juneda, que celebrarà la seva primera edició aquest dissabte 8 d’agost. La prova es disputarà entre les 6 de la tarda i les 12 de la nit, i el preu de les inscripcions és de 25 euros, mentre que l’entrada al recinte serà gratuïta.

La cursa està adreçada a pilots federats tipus indoor/enducross i es desenvoluparà sota un sistema d’entrenaments lliures, tandes classificatòries i finals, tot sobre un circuit de nivell tècnic mig a l'aire lliure. Les categories que hi prendran part són Elit, Júnior, Open (desafiament-amateur) i Fèmines.

A les 18 hores es faran les verificacions, que donaran pas als entrenaments a partir de les 19 hores. Per les 20 hores estan previstes les tandes classificatòries, mentre que les finals tindran lloc a partir de les 22 hores. Hi haurà servei de bar, amb entrepans i begudes, i després de la carrera es farà un concert organitzat per Jovent Junedenc.

El 1er Superenduro Vila de Juneda està organitzat pel Moto Club Segre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda i Juneda Offroad. Podeu trobar més informació a: https://www.facebook.com/junedaoffroad.

Tot a punt pel 1r Superenduro Vila de Juneda
comentaris