07.03.2021 |
Territoris.cat

Tot a punt per la 5a Fira Música al carrer de la Floresta

Els carrers de la Floresta s’ompliran de gresca el proper dissabte, 4 de juliol, amb la celebració de la 5a Fira Música al carrer.

La 4a Fira de la Música al Carrer de la Floresta
Un dels concerts de la 4a Fira de la Música al Carrer de la Floresta.
Tot a punt per la 5a Fira Música al carrer de la Floresta

Els carrers de la Floresta s’ompliran de gresca el proper dissabte, 4 de juliol, amb la celebració de la 5a Fira Música al carrer. El certamen, organitzat per l'Ajuntament del municipi, és una plataforma de promoció dels grups musicals novells del territori, i cada any compta amb distintes actuacions de diferents tendències musicals.

Aquest any podran gaudir de 3 actuacions de música antiga i tradicional al Castell de la Floresta, a un preu 3 euros, ja que a les 19:00 hores, hi haurà el recital de Manu & Lauzeta, que interpretaran música antiga de tradició celta; a les 20:00 hores, hi haurà  La Ruta de les Estrelles, que tocaran música d’arrels tradicionals mediterrànies; i a les 21:00 hores, l’artista Santi Miret, captivarà al públic amb la seva música de Llaüt, viola de gamba i tiorba. A més, a partir de les 23:00 hores i haurà un concert de pop rock a la pista poliesportiva, amb entrada gratuïta.

La Fira de Música al Carrer va nàixer fa 5 anys al Castell de la Floresta en el marc de la celebració de les Estades Artísitiques de Música, una proposta on els joves compartien jocs i aprenentatge musical en el marc incomparable del Castell i que finalitzava amb la Fira, que donava als alumnes l'oportunitat de poder mostrar les seves produccions.

Tot a punt per la 5a Fira Música al carrer de la Floresta
comentaris