Tot a punt per l’arribada dels Reis Mags d’Orient a les Borges

El Camarlenc recollint les cartes dels nens i nenes al Parc de Nadal de les Borges
photo_camera El Camarlenc recollint les cartes dels nens i nenes al Parc de Nadal de les Borges

La Comissió de Reis de l’Ajuntament de les Borges ja ho té tot a punt per l’arribada dels Reis Mags d’Orient d’aquest dissabte, 5 de gener. Ses Majestats arribaran a la ciutat des de l’estació de tren a les 18.00 hores i, acompanyats dels patges, se’ls rebrà a la Capella des d’on adreçaran unes paraules a tots els borgencs i les borgenques.

Tot seguit iniciaran la cavalcada, que estarà acompanyada de la Banda de Cornetes i Tambors; el Pubillatge i els Armats de les Borges; els Motards de l’Associació Fot-li Gasto; la Comissió Trobada de Gegants de les Borges i una Caravana Reial amb diferents cotxes i buguis plens de regals.  A més a més, enguany per primer cop també hi participaran els grups de Diables Els Borjuts i el Grup Recerca de les Borges.

A les 17.30 hores hi haurà un berenar popular per als més menuts, que enguany estarà amenitzat amb l’espectacle Atlantis d’Alea Teatre

Ses Majestats recorreran els carrers del municipi i, juntament amb confeti, repartiran els més de 300 quilos de caramels que hi ha preparats. La rua finalitzarà al pavelló Francesc Macià, des d’on l’alcalde de les Borges, Enric Mir, els farà entrega de les claus de la ciutat perquè puguin repartir els regals a tota la població.

Tothom qui tingui encàrrecs reials cal que s’adreci al Centre Cívic de les Borges fins el 4 de gener, de les 20.00 a les 22.00 hores, i el 5 de gener, de les 22.00 a les 24.00 hores

Comentaris