UDC a les Garrigues escull Jordi Ribalta nou president i demana la dimissió de Muro al Consell

L'assemblea de militants d'Unió Democràtica de Catalunya a de les Garrigues ha escollit en Jordi Ribalta Roig, com a nou president comarcal en substitució de Juli Muro, del que n'han demanat la dimissió com a president del Consell Comarcal de les Garrigues.

P1100509
photo_camera El nou president d'UDC a les Garrigues, Jordi Ribalta.

L'assemblea de militants d'Unió Democràtica de Catalunya a la comarca de les Garrigues s'ha reunit aquesta setmana a les Borges Blanques per tal d’elegir el nou president comarcal d’UDC en substitució de l’anterior, en Juli Muro, qui va comunicar la seva baixa a la direcció del partit recentment.

Els militants garriguencs per unanimitat van escollir en Jordi Ribalta Roig, regidor de CiU a l’Ajuntament de les Borges Blanques i actual gerent del Patronat Fira de les Garrigues.

En declaracions a Territoris.cat, Ribalta ha manifestat que vol aportar un nou caire al partit a les Garrigues, renovant-lo amb un punt de vista jove i dinàmic. El regidor borgenc ha volgut agrair la confiança i el suport unànime de la militància per encapçalar aquesta nova etapa a la direcció comarcal i s'ha compromés a treballar a fons per consolidar el partit en les properes eleccions municipals i al Parlament de Catalunya.

A la reunió hi van assistir el president de la Intercomarcal d’Unió de les Terres de Lleida, Miquel Padilla, acompanyat per Manel Plana i Jordi Curcó van rebre dels militants de les Garrigues l'encàrrec d'exigir a l'anterior president, Juli Muro, la seva dimissió com a president del Consell Comarcal de les Garrigues i com a conseller comarcal.

És per això, que des de la direcció de la Intercomarcal, d'acord amb el partit a la comarca, es demana a l'anterior president comarcal, els càrrecs que la militància va confiar en la persona de Juli Muro.

En altres punts de l’ordre del dia de l’assemblea, es va fer un repàs a les perspectives de futur a nivell municipal i es va preparar la propera visita de l'eurodiputat de CiU, Francesc Gambús, el mes que ve a la comarca de les Garrigues.

Comentaris