Les Borges continua la millora del centre amb la urbanització de la placeta Raval de Lleida

L'actuació tindrà una durada prevista de dos mesos i inclou l'ampliació de la vorera i la preinstal·lació dels contenidors d'escombraries soterrats, entre altres

Urbanització de la placeta del Raval de Lleida a les Borges interior
photo_camera L'empresa contractada ha començat les obres aquesta setmana

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat aquesta setmana els treballs d’urbanització de la placeta Raval de Lleida per poder facilitar el pas als vianants que hi transiten diàriament i continuar així amb la millora del Centre Històric del municipi.

Per tal de donar continuïtat a l’actuació de reposició d’infraestructures de la Plaça Ramon Arqués, situada al costat de l’Espai Macià, i per completar algunes partides que no es van poder executar, el consistori borgenc executa la urbanització del xamfrà situat concretament entre el carrer Raval de Lleida i el carrer Joan Maragall. Amb aquesta obra es completa l’actuació iniciada en aquesta Plaça.

Els treballs anul·laran uns antics dipòsits en desús situats sota el ferm

Així, les obres han estat adjudicades a un constructor local per un import de 51.356,69 euros i aquesta mateixa setmana els operaris s’han traslladat a la zona indicada per començar a dur a terme la urbanització del sòl i la resta d’actuacions que es preveu que tinguin una durada d’uns dos mesos. Entre aquestes, es retira una illeta de trànsit, s’anul·len uns antics dipòsits en desús situats sota el ferm, s’amplia la vorera i es fa la preinstal·lació dels contenidors d’escombraries soterrats.

Comentaris