30.11.2022 |
Territoris.cat

El Vilosell, Arbeca, Fulleda i Cervià de les Garrigues preparem el Carnestoltes

Els municipis del Vilosell, Arbeca, Fulleda i Cervià de les Garrigues preparem la festa de Carnestoltes per aquest cap de setmana i els dos propers.

Doc2 copia
Cartells dels Carnestoltes 2015 del Vilosell, Fulleda i Cervià de les Garrigues.
El Vilosell, Arbeca, Fulleda i Cervià de les Garrigues preparem el Carnestoltes

El Vilosell, celebra el Carnestoltes, aquest dissabte, 14 de febrer, a partir de les 18 hores, amb l’arribada del Rei Carnestoltes. La festa que promet molta disbauxa inclou una xocolatada i a continuació sopar popular que es portaran de casa els propis assistents.

A Arbeca, els actes també començaran aquest dissabte, 14 de febrer, amb el sopar de Carnestoltes al Casal de la Gent Gran. El dissabte, 21 de febrer, hi haurà el Carnestoltes infantil; i el Carnestoltes adult, el celebraran el dissabte, 28 de febrer, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, amb una rua en la que hi haurà concurs de carrosses i comparses i de disfresses individuals, amb premis en metàl·lic de fins a 200 euros. Al final de la rua hi haurà un espectacle pirotècnic a càrrec dels diables Calents i Cornuts. Posteriorment, els que ho desitgin podran sopar llonganissa, vi, gasosa, aigua i gelat al Centro, per 7 euros i gaudir del concert i el ball que hi ha previst.   

A Fulleda, celebraran un sopar de Carnestoltes a La Sala, el dissabte, 21 de febrer, a partir de 2/4 de deu del vespre i tot seguit hi haurà l’actuació de Rumbera.

A Cervià de les Garrigues, celebraran el Carnestoltes el dissabte, 28 de febrer,  a partir de 2/4 de 8 de la tarda, amb una gran rua pels carrers del poble, a càrrec de Batukamelatú, i a 2/4 de nou, començarà la sessió de ball amb el Grup Quartz, amb sorteigs i altres sorpreses. A la mitja part es cremarà el Rei Carnestoltes i hi haurà una llonganissada a la Plaça. Per acabar la festa, començarà la disco mòbil amb Disco Band Disc.

El Vilosell, Arbeca, Fulleda i Cervià de les Garrigues preparem el Carnestoltes
comentaris