La zona verda i de jocs de la carretera de les Borges a Cervià estrena nova imatge

Les obres, que s’han dut a terme en una superfície de 800 m², inclouen l’acondicionament del parc infantil ja existent i la plantació de 20 exemplars de lledoners adults per donar més vida a la zona.

Els lledoners se sumen als pins que ja hi havia plantats
photo_camera Els lledoners se sumen als pins que ja hi havia plantats.

L’Ajuntament de les Borges ha finalitzat la primera fase dels treballs d’enjardinament i millora de la zona verda de la urbanització ubicada a la carretera de Cervià i situada dins l’àmbit del Pla Parcial número 6, conegut com a PP6. El consistori preveu en un futur començar la resta de fases pendents per a la completa urbanització de la zona verda, que comptarà amb 3.600 m², i que inclourà, entre d’altres, una pista esportiva polivalent construïda amb formigó.

L’àrea de joc infantil, on s’hi ha incorporat un paviment de sauló, té unes dimensions aproximades de 100 m² i compta amb diversos jocs infantils, com uns gronxadors, una caseta amb un tobogan i un cavallet, així com un banc de fusta. Aquesta zona també compta amb una dotzena de plantes decoratives que s’han col·locat amb l’objectiu d’embellir l’aspecte del parc. Pel que fa a la resta de la zona condicionada, s’hi ha afegit 20 nous arbres que juntament amb els tres pins ja existents formen un arbrat que permetrà gaudir d’una zona d’ombra a l’estiu.

La millora d’aquesta zona, que respon al requisit que fixa la llei de reservar una zona verda dins dels plans parcials urbanístics, permetrà “que els veïns d’aquesta urbanització disposin d’una zona de lleure millorada per la comoditat dels pares, apta per als més petits i propera a les seves vivendes”, afirma l’alcalde Enric Mir. “En les properes fases, l’actuació permetrà la construcció de la zona verda, i també ampliarem el nombre d’arbres plantats, de manera que aquest espai es convertirà en un nou pulmó verd del nucli urbà”, afirma Mir. A més dels arbres l’Ajuntament col·locarà nou mobiliari urbà, com bancs i papereres, parterres de gespa i murs de pedra que separaran la zona de jocs i la futura pista poliesportiva.

comentaris