Receptes

Avui fem... Arròs de verdures

Imatge d'arxiu d'arròs amb diferents verdures
photo_camera Imatge d'arxiu d'arròs amb diferents verdures

Ingredients

  • 350 g d'arròs
  • Tomàquet fregit
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • ½ bròquil
  • 1 carbassó
  • 2 pastanagues
  • 60 g de pèsols
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1 L de caldo de verdures 

Instruccions 

  1. Tallar les verdures a quadrats petits o rodanxes.
  2. Sofregir per ordre primer la ceba, després pebrot, afegir la pastanaga i els espàrrecs, tot això amb bastant oli.
  3. Un cop aquests ingredients sofregits, afegir unes 5 cullerades de tomàquet fregit, remenar-ho fins que estigui tot integrat i el tomàquet comenci a fregir-se.
  4. En aquest moment cal afegir la resta de verdures i continuar sofregint-les fins que estigui una mica daurat.
  5. Abocar l'arròs i remenar-ho una estona.
  6. Escalfar el caldo de verdures fins a bullir i afegir-lo a l'arròs.
  7. Els primers 10 min ha de bullir amb força i després deixar-ho a foc mig fins a evaporar el caldo (serà el moment de provar si necessita més sal o li falta alguna cosa).
  8. Deixar reposar 5 min amb el foc apagat i servir.

Comentaris
Més a Gastronomia