Avui fem... Quiche d’espinacs i formatge de cabra

Quiche d'espinacs - Foto:
photo_camera Quiche d'espinacs

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full 
  • 1 bossa d’espinacs frescos 
  • 1 ceba 
  • 7 ous 
  • 1 L nata líquida 
  • 1 paquet de formatge emmental ratllat 
  • 1 rul·lo de formatge de cabra 
  • Sal 
  • Oli 
  • Pebre 

Instruccions

  1. En un motlle rodó posar a pasta de full amb el paper de forn, punxar-la i coure-la a 190 °C 10 min. Treure del forn i reservar.
  2. Sofregir la ceba amb els espinacs.
  3. En un vol barrejar els ous, la nata, el formatge emmental, la sal, el pebre i el sofregit d'espinacs i ceba.
  4. Abocar-ho dins de la pasta de full, afegir rodanxes de formatge de cabra.
  5. Coure-ho 20/25 min fins que estigui quallat a 180 °C/190 °C.
  6. Deixar reposar una estona abans de servir.

 

Comentaris
Més a Gastronomia