Joan Talarn es posa el davantal a la Fira de l'Oli de les Borges per elaborar la pizza catalana
L'estand del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida (Promeco), que ocupa l'espai Aliments del Territori i tu, en el marc de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues, que se celebra a les Borges Blanques, fins diumenge, ha acollit aquest dissabte un taller en el qual hi ha participat el president de l'ens provincial, Joan Talarn.
Cal Senzill, és un petit obrador de conserves vegetals completament artesà que fa una aposta decidida per la qualitat i els gustos de sempre, amb un compromís ferm, pel que fa a la matèria primera, amb els productes de proximitat i de temporada, sempre completament naturals i en la mesura del possible sense tractar
El taller de cuina ha estat una de les 19 accions que el Patronat de Promoció Econòmica ha programat durant tot el cap de setmana en l'espai Aliments del territori i tu, en el marc de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues, que se celebra fins aquest diumenge 19 de gener. El nombrós públic que ha visitat el certamen ha pogut gaudir de tastos d'olis, de vins i d'altres productes de la comarca de les Garrigues, del Segrià, l'Urgell i el Pla d'Urgell.