Os de Balaguer reuneix el millor de la gastronomia i l'artesania de la Noguera Alta
Os de Balaguer reunirà un cop més a artesans i productors de la comarca, enguany amb el valor afegit d'haver superat la primera dècada de la Fira de les Aspres – Fira de la Suca, una convocatòria gastronòmica, turística i cultural, que impulsa l'associació d'empresaris i comerciants de la Noguera Alta, una entitat que porta el nom amb el qual van batejar la mostra.
El certamen, que tindrà lloc el dissabte 7 de desembre, reunirà a productors i artesans que oferiran mel, torrons, oli o embotits, articles elaborats en la comarca, i que el públic visitant podrà tastar i adquirir en origen. El programa es completarà amb una mostra d'oficis antics, i la participació dels Grallers d’Os de Balaguer, i per la quitxalla jocs i passejades amb poni
La jornada, que es prolongarà fins a les dues de la tarda, s'inaugurarà amb un esmorzar popular i gratuït per a tots els assistents que consistirà en pa torrat, oli i mel, origen del mot La Suca, tal com marca la tradició.
Deu anys impulsant el territori
Per aconseguir els seus objectius, l'entitat treballa en l'organització d'accions, esdeveniments i activitats de promoció i divulgació dels municipis, de les empreses i comerços de la Noguera Alta.