Almacelles es llança a la competència de ‘El Grand Prix del Verano’

Almacelles d'enfrontarà a Bembibre, la localitat de Lleó, en el primer programa d'aquesta temporada el pròxim dilluns dia 8 de juliol
Lorena Catell i Leo Harlem durant una prova en l'estrena de 'El Grand Prix de Verano'. Foto_ TVE
photo_camera Lorena Catell i Leo Harlem durant una prova en l'estrena de 'El Grand Prix de Verano'. Foto_ TVE

Torna a TVE el concurs de ‘El Grand Prix del Verano’ aquest pròxim dilluns 8 de juliol. En aquesta nova edició, 14 pobles de tota Espanya competeixen per endur-se el trofeu de campions. Aquest any el representant català serà Almacelles, que serà un dels primers a competir.

El programa d'aquest estiu inclou gairebé el doble de jocs que l'any passat, amb un total de 31 proves. Els primers a afrontar-les seran Almacelles i Bembibre (Lleó), animats pels seus padrins. Sempre sota la direcció de Ramón García, acompanyat per Cristina López (Cristinini), Wilbur, la Vaquilla i el dinosaure Nico.

Els presentadors de 'El Grand Prix de Verano' i els padrins d'Almacelles i Bembibre. Foto_ TVE
Els presentadors de 'El Grand Prix de Verano' i els padrins d'Almacelles i Bembibre. Foto_ TVE

Els participants d'Almacelles porten temps preparant-se per enfrontar-se a les proves amb entusiasme i determinació. Amb la presentadora catalana Lorena Castell com a padrina, competirà activament en les proves, ajudant a la localitat de Lleida a alçar-se amb la victòria. Els almacellencs esperen destacar en aquesta nova edició de ‘El Grand Prix del Verano’, mostrant el seu esperit d'equip i la seva passió per la competició. Els habitants d'Almacelles tenen grans expectatives i estan decidits a fer un bon paper en aquesta emocionant aventura televisiva davant d'una grada disposada a animar fins a l'últim alè. 

Comentaris