Alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida elaboren un panettone pel Xup Xup Solidari

Els lots es poden adquirir al preu de 30 euros, i inclouen el panettone artesà (ESCHOTUR), torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat, entre mots altres
Presentació del lots del Xup Xup Solidari del 2021 ©JosepAPérez
photo_camera Presentació del lots del Xup Xup Solidari del 2021 ©JosepAPérez

Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR) han elaborat un panettone artesà que formarà part dels lots del Xup Xup Solidari 2021. Es tracta d'una iniciativa que impulsen les societats gastronòmiques lleidatanes Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall, i que en la dotzena edició preveuen vendre tres-cents lots de productes gastronòmics.

El Xup Xup Solidari havia sigut tradicionalment un sopar en benefici de la Fundació Arrels Sant Ignasi, però l'any passat a conseqüència de la situació sanitària es va haver de reconvertir en la venda de lots de productes de terres lleidatanes. Enguany es torna a repetir el mateix format amb la voluntat de poder continuar donant suport a la Fundació Arrels, una entitat que atén les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social.

Presentació del lots del Xup Xup Solidari del 2021 ©JosepAPérezEl portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l’activitat, Àngel Pedra ha volgut "agrair a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar que mantinguin les seves aportacions de producte per aquest lot solidari".

Els lots preparats per les societats gastronòmiques inclouen el panettone artesà (ESCHOTUR), torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; oli de Juncosa de Les Garrigues; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc. Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, també col·laboren amb aquesta edició. El preu del lot és de 30 euros.

Alumnes i professors de l’ESCHOTUR Lleida confeccionaran els lots que es poden reservar en les diferents societats gastronòmiques i es distribuiran durant els darrers dies de novembre i primers de desembre. Com és habitual, també es pot col·laborar amb la subscripció al denominat "Lot 0" amb donacions al compte bancari d'Arrels Sant Ignasi: ES92 2100 0004 44 0201160985 (la Caixa). També es poden fer donacions a BIZUM 33638.

Les comandes es poden fer a Arrels Sant Ignasi: 973 289 000 o bé als telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).

Comentaris