Crònica

Cap de setmana de descans pels Castellers de Lleida

La colla de la ciutat agafa forces per encarar amb il·lusió i ambició les darreres diades del setembre
Castellers de Lleida a la plaça de la Paeria - Foto: Castellers de Lleida
photo_camera Castellers de Lleida a la plaça de la Paeria - Foto: Castellers de Lleida

Aquesta setmana ha estat una setmana de descans pels Castellers de Lleida, ja que no han fet cap actuació, però com tots ja sabem estem al setembre Bordes i les activitats no s'acaben mai.

Vam iniciar el cap de setmana encartellant la ciutat perquè tothom s'assabenti que el dia 1 d'octubre celebrarem la Diada de Sant Miquel a la plaça Paeria. És una data molt important per la colla i és imprescindible que hi siguem tots. Per empaperar la ciutat vam dividir-nos en dos grups; els ciclistes i els que anaven a peu.

Després de la suor, vam retornar al local i es va dur a terme un vermut electrònic a càrrec dels PD Ministres, qui ja són gairebé els punxadiscos oficials de la colla. En acabar es va servir rostit argentí i fideuà a tothom.

A la tarda va arribar la cirereta del pastís; es va organitzar la gimcana per grups al local, coneguda com a Castellers de Ferro. L'objectiu principal va ser que el jovent de la colla fes alguna activitat lúdica tot junt i així integrar els principiants que han entrat recentment a fer castells. Tu podries ser el següent, la família castellera t'espera!

Amb aquest cap de setmana ple d'activitats vam donar pas a les dues últimes setmanes del setembre Bordeus. Aquest dissabte 23 de setembre, la colla actuarà a Reus amb motiu de la celebració de la diada de la Misericòrdia. Compartiran plaça amb els Xiquets de Reus, els Nens del Vendrell i els Moixiganguers d'Igualada. La diada tindrà lloc a la plaça del Mercadal a les sis de la tarda.

La setmana següent, la colla es prepara intensament per la seva diada de Festa Major, la Diada de Sant Miquel, la qual se celebrarà l'1 d'octubre a la plaça de la Paeria a les dotze del migdia.

La colla de la ciutat assagem els dimecres de 20 a 22 h i els divendres de 21 a 23 h. Animem a tots els ciutadans i ciutadanes a venir i ajudar-nos a fer créixer la colla. Comptem amb una escola de castells els divendres de 20 a 21 h on podràs aprendre tots els conceptes bàsics sobre els castells i a muntar pinyes. També tenim la Comissió de benvinguda que farà sentir com a casa tots els principiants. Som al Carrer Lluís Besa, 7. T'hi esperem!

Ivan Quílez i Bruna Menén.

Comentaris
Més a Lleida
Entering on the requested page Skip advertisement