El Col·legi de Metges de Lleida premia la recerca en l'àmbit de l'Atenció Primària amb els III Premis COMLL

Els guanyadors són dos estudis sobre l’eficàcia de la teràpia assistida amb animals i sobre l’avaluació de l’efecte dels missatges antivacunes a les xarxes socials

Col·legi de Metges de Lleida
photo_camera Els projectes de Maria Dolors Rodrigo Claverol i d'Agnès Huguet Feixa han estat premiats amb el primer i segon premi, respectivament - Foto: Col·legi de Metges de Lleida

El Col·legi de Metges de Lleida (COMLL) va celebrar ahir l´acte d´entrega dels III PREMIS COMLL, que tenen per finalitat facilitar i fomentar la recerca entre els equips de professionals de l’Atenció Primària.

En aquesta tercera edició dels premis s’han presentat un total de deu projectes, que han estat avaluats pels doctors Mª Teresa Castaño Abad, Íñigo Lorente i Eugeni Paredes Costa. Els dos projectes amb millor puntuació han estat premiats amb 1.500€ cadascun. El primer premi ha estat per a Maria Dolors Rodrigo Claverol, amb l’“Estudi de l’eficàcia de la teràpia assistida amb animals (gossos) en població infantil amb trastorn per dèficit d´atenció i hiperactivitat (TDAH)” i el segon premi ha estat per a Agnès Huguet Feixa, amb l’estudi titulat “Avaluació dels missatges de dubte o rebuig vacunal a les xarxes socials”.

Col·legi de Metges de Lleida
L’acte s’ha emmarcat en la celebració del 125è aniversari de la creació del COMLL - Foto: Col·legi de Metges de Lleida

L’acte d’entrega de premis va ser presidit per la doctora Maria Chiné Segura, vicepresidenta primera del COMLL, i Anna Berenguera Ossó, adjunta a Direcció de l´Institut Universitari per a la Recerca en Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAP JGol). Així mateix, va comptar amb l’assistència de Xavier Ichart, representant de la Direcció d´Atenció Primària de l´ICS Lleida, i José María Palacín, representant de la Unitat de Suport a la Recerca de l´ICS (USR).

A la totalitat dels candidats se’ls ha lliurat un Certificat de participació. L’acte s’ha emmarcat en la celebració del 125è aniversari de la creació del COMLL.

Comentaris