El Consell de Zona de Pardinyes debat les actuacions municipals al barri

Durant la sessió es va informar de les accions per evitar la problemàtica amb les bosses de plàstic els dies de mercat
-MG47739
photo_camera Durant l’assemblea es van debatre diferents actuacions municipals previstes a la zona. ©Mario Gascón

El Consell de Zona 03 del barri de Pardinyes va celebrar aquest dimecres a la tarda la seva assemblea ordinària en la qual es van debatre diferents actuacions municipals previstes a la zona, com són la renovació de la gespa del camp de futbol, les obres de remodelació del carrer Girona, la plantació d’arbrat a l’avinguda Pearson i la possibilitat d’instal·lar un parc caní.

La sessió, que va estar presidida per les tinents d'alcalde Jordina Freixanet i Sandra Castro i pel regidor de barri, Ignasi Amor, també va tractar sobre les actuacions per evitar problemes amb les bosses de plàstic en dies de mercat a l’aparcament del Barris Nord. Per acabar amb aquesta problemàtica s’ha posat en marxa diverses iniciatives, com el repartiment de sacs als paradistes per dipositar els residus que genera la parada, la intensificació de la tasca dels vigilants i la millora de la neteja abans de la instal·lació de les parades. També està previst col·locar-hi papereres i un sistema de paravent amb elements de jardineria.

Durant l’assemblea es van abordar altres qüestions com la millora del funcionament de la recollida de residus porta a porta, l’organització de la festa major del barri i l’enderroc de les antigues sitges del Senpa, entre d’altres.

Comentaris