Down Lleida i l’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida uneixen forces

Una de les primeres accions en comú: la creació d'una ruta agrocultural per l’Horta de Lleida

Conveni entre Down Lleida i l’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida
photo_camera Conveni entre Down Lleida i l’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida

Les associacions ponentines Down Lleida i l’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida vinculada a Granja Pifarré han signat un conveni de col·laboració que té l'objectiu de materialitzar la suma dels seus esforços.

Entre altres, els que es deriven de la promoció i afavoriment d’aquells col·lectius amb dificultat, com poden ser les persones amb discapacitats, amb el propòsit de facilitar-los els mitjans necessaris per a la seva plena integració en els diferents àmbits socials

Les dues entitats plantegen cooperar en l’àmbit de la promoció de la inclusió social i la descoberta de l’Horta de Lleida com un espai natural i agrari on desenvolupar activitats educatives, esportives, terapèutiques i agroculturals.

Down Lleida és usuària dels serveis agroculturals de Granja Pifarré i, amb aquest conveni, abordaran projectes de futur comuns

Un d’immediat serà una proposta de ruta agrocultural per l’Horta de Lleida que organitzaran de manera conjunta les dues entitats. Aquesta activitat ajudarà  a comunicar a la societat els valors de la inclusió i també a conèixer més i millor l’Horta lleidatana amb tot el seu patrimoni material (séquies, torres…) i immaterial (història, tradicions, costums…). L’activitat, en la que hi participarà voluntariat de Down Lleida, es programarà durant la tardor del 2022 i estarà oberta a tota la ciutadania. 

Comentaris