L'Aplec del Caragol es presenta al Cercle Català de Madrid

La Fecoll segueix treballant en accions que projecten més enllà de Lleida, l'emblemàtica i tradicional festa gastronòmica 
La Fecoll viatja a Madrid amb les autoritats  © Julià Escudé
photo_camera Representants de la Fecoll i autoritats en l'acte de presentació de l'Aplec del Caragol al Cercle Català de Madrid - Foto: Julià Escudé

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol segueix amb el seu periple promocional i ahir es va presentar davant un centenar de personalitats de l’empresa, el turisme, la gastronomia, la cultura i els mitjans de comunicació al Cercle Català de Madrid, entitat que celebra la seva festa major amb un ampli cartell d’activitats i amb les comarques de Lleida com a convidades.
La presentació va consistir en un menú degustació, a càrrec de professors i alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur), que va incloure una desena de receptes elaborades amb caragols. A més, es va projectar el vídeo promocional de la festa i es va fer lliurament de les ofertes del 'Pack Visitant' als assistents, amb interessants ofertes per a visitar l’Aplec els pròxims dies 24, 25 i 26 de maig.

 

'De fiesta en fiesta'

Entre els objectius del Caragol Tour hi ha el de bastir ponts amb les festes populars de les localitats que visita. En aquesta ocasió, la Federación de Grupos Tradicionales Madrileños, l’Agrupación de Madrileños y Amigos de los Castizos o Los Chisperos de Arganzuela hi van posar la nota de color amb els seus vestits.
Al tancament d’aquesta edició, la Fecoll prepara ja el seu pròxim Caragol Tour que serà el 6 de maig, a Saragossa.

La Fecoll viatja a Madrid amb les autoritats  © Julià Escudé
Presentació de l'Aplec del Caragol al Cercle Català de Madrid - Foto: Julià Escudé

Comentaris