Els drons se sumen a les 38 càmeres que ja estan en funcionament per millorar la seguretat de l'Horta de Lleida

La unitat de drons es va incorporar a la Policia Local amb l'objectiu que fos una eina tecnològica de suport a la feina del cos de seguretat en tasques com la vigilància i control, i per a la protecció mediambiental i el control d’abocaments, especialment a l’Horta
Miquel Pueyo i el regidor de l'Horta, David Melé ©Paeria
photo_camera Miquel Pueyo i el regidor de l'Horta, David Melé ©Paeria

Els drons que la Paeria ha incorporat recentment per a la Guàrdia Urbana serviran també per vigilar l'Horta de Lleida i se sumaran així a les 38 càmeres que ja estan en funcionament per millorar la seguretat en aquest espai de la ciutat.

La unitat de drons es va incorporar a la Policia Local amb l'objectiu que fos una eina tecnològica de suport a la feina del cos de seguretat en tasques com la vigilància i control d’esdeveniments amb grans concentracions de persones, cerca de persones desaparegudes, vigilàncies, suport a altres cossos policials, suport al cos de bombers i als serveis d’emergències, entre altres. Els drons també s'utilitzaran per a la protecció mediambiental i el control d’abocaments, especialment a l’Horta, que representa el 90% de la superfície del terme municipal de la ciutat, i per donar suport a altres unitats administratives municipals, com la de Disciplina Urbanística.

L'alcalde de LleidaMiquel Pueyo i el regidor de l'Horta, David Melé, es van reunir divendres amb la comissió de veïns atenent a la seva petició de tractar la millora de la seguretat a les partides de l'entorn de la ciutat. Ambdós els han traslladat el compromís per continuar implementant mecanismes que puguin complementar l'acció que porten a terme els cossos de seguretat.

comentaris